Welkom op de website van de Tsjaka Zwemlijn.

De Tsjaka Zwemlijn helpt gemeenten in de verwerking van zwemlessen, om er zo een spetterende boel van te maken.
De Tsjaka Zwemlijn voorziet een lijn lessenreeksen, van watergewenning en voorbereidend zwemmen, tot de effectieve zwemlessen en soms zelfs vervolmaking.  • Top lesgevers!
  We selecteren onze super toffe lesgevers op basis van ervaring en kwalificatie.
   
 • Steeds de hoogste kwaliteit!
  We laten niets aan het toeval over! Alle aangeboden lessen worden door ons opgevolgd.
   
 • Jeugdige maar vooral familiale sfeer!
  Wanneer u kiest voor de Tsjaka Zwemlijn, komt u terecht in één grote familie. Dit bevordert niet alleen de ontplooiing en ontwikkeling van de kinderen en jongeren, maar natuurlijk ook de unieke sfeer van de lessen. 

   
 • Altijd vernieuwend en verrassend!
  Tsjaka Zwemlijn zorgt steeds voor kwalitatief hoogstaande lessen in kleine groepjes. Jaarlijks worden de lessen geëvalueerd en indien nodig aangepast.
   
 • Knap totaalconcept!
  Tsjaka Zwemlijn zorgt voor een totaalconcept, alles is van A tot Z uitgewerkt in een duidelijke opvolglijn. De volledige lijn werkt volgens en eenvoudig digitaal inschrijfsysteem en is tevens ook visueel uitgewerkt en dat maakt het voor iedereen aangenaam. 

   
 • Aangepast aan de wensen!
  Tsjaka Zwemlijn ziet iedere zwemmer als een individu met eigen noden en wensen, interesses en verlangens. Elk individu is uniek! Daarom is variatie in de aangeboden lessen en flexibiliteit op gebied van begeleiding tijdens de lessen voor ons vanzelfsprekend.