Algemeen

Hé, jij daar! Nog geen lid van de Tsjaka-familie!?
 

Elk jaar kiezen duizenden kinderen en jongeren verspreid over België voor Tsjaka-Sportkampen. Dit om hun vakantie net dat tikkeltje meer te geven. Ze beleven er een fantastische en onvergetelijke periode en dit op een sport- en/of themakamp naar keuze!


Tsjaka-Sportkampen biedt steeds een brede waaier met exclusieve kampen aan en dit gedurende het hele jaar. Het gamma aan sport- en themakampen voldoet aan de wensen van zowel kleuters, kinderen als jongeren en dit rekening houdend met hun persoonlijke interesses. Zo richt Tsjaka-Sportkampen zich onder meer naar de actieve durfals met bijvoorbeeld het 'Paintballkamp' of het uitdagende 'Kickkamp', maar ook naar de jonge sporters onder ons met het kamp 'WK-Koorts' of het 'Wielrennen' en ook de artistieke Tsjaka-leden worden verwend met bijvoorbeeld het kamp 'Interieurarchitect' of 'Blitse Flits'. Moeilijke keuze? Niet bij Tsjaka-Sportkampen! Dan kiezen ze toch gewoon voor het 'Combikamp' waar alles aan bod komt!

 

Tsjaka staat garant voor…

 

Top monitoren!
We selecteren onze super toffe lesgevers op basis van ervaring en kwalificatie.

 

Steeds de hoogste kwaliteit!
We laten niets aan het toeval over! Alle aangeboden lessen worden door ons opgevolgd.

 

Jeugdige maar vooral familiale sfeer!
Wanneer u kiest voor de Tsjaka Zwemlijn, komt u terecht in één grote familie. Dit bevordert niet alleen de ontplooiing en ontwikkeling van de kinderen en jongeren, maar natuurlijk ook de unieke sfeer van de lessen. 

 

Altijd vernieuwend en verrassend!
Tsjaka Zwemlijn zorgt steeds voor kwalitatief hoogstaande lessen in kleine groepjes. Jaarlijks worden de lessen geëvalueerd en indien nodig aangepast.

 

Kamp als totaalconcept!
Tsjaka Zwemlijn zorgt voor een totaalconcept, alles is van A tot Z uitgewerkt in een duidelijke opvolglijn. De volledige lijn werkt volgens en eenvoudig digitaal inschrijfsysteem en is tevens ook visueel uitgewerkt en dat maakt het voor iedereen aangenaam. 

 

Aangepast aan de wensen!
Tsjaka Zwemlijn ziet iedere zwemmer als een individu met eigen noden en wensen, interesses en verlangens. Elk individu is uniek! Daarom is variatie in de aangeboden lessen en flexibiliteit op gebied van begeleiding tijdens de lessen voor ons vanzelfsprekend.